Wat kan ik voor jou betekenen?

Beveiligingsstudie

We hebben het hier over het beveiligen van je eigen privé omgeving of wellicht uw eigen onderneming of personeel. Zo zal ik je voorzien van de juiste adviezen, een eerlijke prijs, de montage van het systeem. Ook na de installatie blijf ik het aanspreekpunt bij vragen of onderhoud. Uiteraard laagdrempelig via de telefoon, Whatsapp of een mailtje! Ideaal toch?

Advies op maat

Elk huis of bedrijf is anders. Daarom stem ik de beveiliging specifiek af op jouw situatie. Op basis van jouw behoeften stel ik een beveiligingsstudie op waarnaar een offerte volgt. Deze zullen we samen doornemen en passen we zo nodig aan. Ik ga pas de deur uit als al jouw vragen zijn beantwoord.

Dienst gericht, snel geïnstalleerd

Als Security Expert begrijp ik als geen ander dat veiligheid soms gepaard gaat met spoed. Daarom kan ik zorgen dat alles snel geregeld is, zonder gedoe.

F.A.Q.

Staat jouw vraag hier al bij?

Het alarm systeem van Verisure is maatwerk, en geen huis of bedrijf is hetzelfde. De prijs van het systeem ligt dus aan het aantal componenten dat nodig is om jouw eigendom zo goed mogelijk te beveiligen.

Onze 24/7 meldkamer staat direct verbonden met de snelst mogelijke verbinding met de politie (seconden i.p.v. minuten). Ook zijn wij de enige met ZeroVision. Dit apparaat creëert een rookgordijn in de ruimte waar het is geplaatst en is ontworpen om het zicht van een inbreker compleet te verhinderen.

Jazeker! Uiteraard draag ik een mondmasker en handschoenen wanneer ik bij je op bezoek kom. Ook neem ik alle maatregelen die de overheid voorschrijft in acht.

Omdat mijn service maatwerk is en ieder huis anders is, kom ik graag bij jou langs om al je vragen te beantwoorden. Ik ga pas weg als alles voor jou duidelijk is! Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.