Patricia Cremers

Jouw beveiligingsexpert in Zuid-Nederland

Vanuit de passie voor sales ben ik begonnen bij Verisure Nederland. De leuke werksfeer en de enthousiaste klanten maken wie ik nu geworden ben; een gedreven adviseur die het beste voor haar klanten wil.

Beveiligings- studie

Persoonlijk advies

Levenslange garantie

Beveiligingsstudie op maat

Start hier je offerte

Nu tijdelijk 40% korting!

We hebben het hier over het beveiligen van je eigen privé omgeving of wellicht je eigen onderneming of personeel. Hoe fijn is het dat ik (Patricia) de enige persoon ben die bij jou over de vloer komt om alles tot in detail met je te regelen. Zo zal ik je voorzien van de juiste adviezen, een eerlijke prijs, de montage van het systeem en ook na de installatie blijf ik jouw aanspreekpunt bij vragen of onderhoud. Uiteraard laagdrempelig via de telefoon, Whatsapp of een mailtje! Ideaal toch?

Maak vandaag nog een afspraak met mij via een van mijn collega’s!

Mijn ervaring

Na bijna 2 jaar in dienst te zijn heb ik al heel veel mensen kunnen helpen met het creëren van een veilig gevoel

Wat klanten over mij zeggen

Super service!

Rated 5 out of 5
November 10, 2021

Na het openen van onze nieuwe kledingwinkel waren we opzoek naar een geschikt beveiligingssysteem. Patricia is erg vakkundig. Denkt goed met ons mee en heeft ons de oplossing gegeven om ons pand optimaal te beveiligen. Enorm blij met haar service! Thanks en tot snel!

Michael

2 vliegen in een klap!

Rated 5 out of 5
October 18, 2021

Al jaren keek ik er tegenop; de aanschaf van een alarm systeem voor ons huis. Wat onze woning bijzonder maakt, is dat onze (schoon)ouders aangebouwd hebben. Hiermee heb je 2 huishoudens met 2 verschillende leefwijzen. Waar wij alles digitaal en met een app willen doen, willen de oudjes alles graag nog zo basic mogelijk.
Volgens Patricia was het geen uitdaging voor haar. Binnen een mum van tijd was de beslissing gemaakt en de installatie verliep voorspoedig. Twee dagen later kunnen we zeggen dat beide huishoudens super tevreden zijn met het systeem! Met name de SOS functie op oma’s KeyFob was de kers op de taart!

Robert Schwab
5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Perfect100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%